Zübeyde Hanım İlkokulu

Vizyon: Öğrencilerimizi; İnsan haklarına saygılı, çağdaş demokrasiye inanmış, hukukun üstünlüğünü benimsemiş, sorumluluk şuuru gelişmiş, karşılaştığı sorunların çözümünde aklın ve bilimin gereğini yapan, sağlıklı ve mutlu yaşamayı hedef alan, bir birey olarak yetiştirmektir.

Misyon: Öğrencilerin özgür, çok yönlü ve bir birey olarak yetişmesini, topluma yararlı olacak kişilik özeliklerini kazanmasını sağlamak. Onların ilgi, yetenek ve istekleri doğrultusunda yönlendirilerek hayata ve bir üst öğrenime hazırlandığı; düşünen, sorgulanan, okuyan, araştıran, toplum ve dünya sorunlarıyla ilgili ve ruhen sağlıklı bireylerin yetiştiği bir okul olmaktır.

Başarılar:

Pansiyon Bilgileri:
Isınma: Kalorifer (Doğal Gaz)
Sportif Etkinlikler:
Bilimsel Etkinlikler:
Proje Çalışmaları:

Telefon - (434) 228 60 22

WEB - https://zubeydehanimilkokulum.meb.k12.tr

Adres - HÜSREV PAŞA MAH. 1208 SK. ZÜBEYDE HANIM İLK OKULU BLOK NO 16A MERKEZ / BİTLİS

Yerleşim Yeri -

Ulaşım Şehiriçi minibüs,yaya